Genel

xsol bayrak1.jpg

xsag bayrak1.png

+ +
+ +
+ +

Trafik Eğitim CD

100trf egt cd

Trafik Personel Eğitimi, İlköğretim Öğrencileri, Bisiklet Sürücüleri Eğitimi, Otobüs, Kamyon, Servis Şoförleri Eğitimi, SRC Belgesi Eğitimi, devamını oku...

Sürücü Eğitim DVD

100dvdSürücü Kurslarında öğretmenlik yapanlar, Ehliyet almak isteyenler, Ehliyet sınavını bir seferde geçemeyenler, Trafik bilgim yetersiz diyenler, devamını oku...

Trafik ve Çevre Bilgisi CD

100soru cdTrafik ve Çevre Bilgisi Eğitimi sıralı konu anlatımlı hazırlanmış, video, resim ve animasyon destekli, MEB Müfredatına uygun özel olarak hazırlanmıştır, devamını oku...

Online Sınav CD

100soru cdEhliyet almak için hazırlananlar. Kitaptan okuyup anlamıyorum diyenler. M.E.B yaptığı birebir sınav soru sayısı ve zaman süreleri aynıdır. devamını oku...

Genel

Hayatımızın ciddi bir bölümünü çalan trafik sorunundan kurtulmak için yollar yer altına taşınabilir mi? Neticede bu sayede hem arabalar yer altına iner hem de gezegenimizde daha faydalı şeyler için kullanılacak boşluk açılır. Peki bu proje gerçekten işe yarar mı?
Trafik, bugün hepimizin ortak sorunlarından bir tanesi. Kimi zaman trafik ışıkları, kimi zaman meydana gelen bir trafik kazası, hepimizin hayatından saatler çalıyor. İşin bir de çevre boyutu var. Trafiğin akması için yaptığımız şerit şerit yollar, çalınan kornalar ve otomobillerden salınan gazlar hem çevre kirliliğine hem de milyonlarca kilometrekarelik alanların heba edilmesine yol açıyor.

denetimGeçtiğimiz yıl meydana gelen ve 2 bin 422 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trafik kazalarına neden olan unsurlar açıklandı. Sürücü kusurları, trafik kazalarına neden olan unsurlar arasında başı çekti.

kaza 1Emniyet Genel Müdürlüğü, maddi hasarlı trafik kazası tespit tutanaklarının artık e-Devlet üzerinden sorgulanabileceğini açıkladı. Hizmet, yalnızca 1 Ocak 2022'den itibaren tutulan tutanakları listeliyor.

Kimlik kartlarına e-imzalar yüklenmeye başlıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, e-İmzaların kimlik kartlarına bir ay içinde yüklenmeye başlanacağını ve bu sayede vatandaşlara yeni bir kolaylık sağlanacağını duyurdu.

TÜİK, "Motorlu Kara Taşıtları, Eylül 2021" raporunu yayınladı. Yayınlanan rapor, eylül ayında trafik kaydı yapılan araç sayısının 92 bin 996 olduğunu gözler önüne seriyor. Açıklanan veriler, 2021 genelinin 2020'den iyi geçtiğini ancak Eylül 2021'in sönük olduğunu ortaya koyuyor.

akilli kavsakASELSAN tarafından geliştirilen ve Türkiye'de ilk kez Kırıkkale'de kurulumu tamamlanan "Trafik sinyalizasyonu ve yapay zeka akıllı kavşak" projesi sayesinde, motorlu araçlarda yılda 12 milyon liralık yakıt tasarrufu sağlanacak.

Kimlik kartları ve telefonlarda kullandığımız SIM kartlarının dijitale taşınacağı günler beklenirken Apple, bu konuda sevindirici bir haber verdi. Bilgilere göre iOS 15 ile birlikte kullanıcılar sürücü ehliyetlerini ve kimliklerini Apple Wallet uygulamasına ekleyip havaalanlarında fiziksel kartları arama derdinden kurtulacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, şehirler arası otobüs taşımacılık şirketlerine tavan fiyat uygulaması getirdi. Buna göre şirketler, önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenen fiyatların üzerinde bilet satışı yapamayacaklar.

Kimler Online

472 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Üye Girişi

Ziyaretçi Sayısı

Bugün 17

Dün 117

Bu Hafta 655

Bu Ay 1606

Toplam 258202

Trafik Dedektifleri

trafik dedektifleri1

Stajyer Sürücülük Nedir?

Stajyer Sürücülerin Uyması Gerekli Kurallar Nelerdir?

detaylı bilgi için tıklayınız…

Çocuklar İçin

TRT Radyo Programları

Open in new window

Forumda Son Konular

  • Görüntülenecek bir ileti yok.

Trafik Kaza Haberleri

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com