Otomobil

xsol bayrak1.jpg

xsag bayrak1.png

+ +
+ +
+ +

Trafik Eğitim CD

100trf egt cd

Trafik Personel Eğitimi, İlköğretim Öğrencileri, Bisiklet Sürücüleri Eğitimi, Otobüs, Kamyon, Servis Şoförleri Eğitimi, SRC Belgesi Eğitimi, devamını oku...

Sürücü Eğitim DVD

100dvdSürücü Kurslarında öğretmenlik yapanlar, Ehliyet almak isteyenler, Ehliyet sınavını bir seferde geçemeyenler, Trafik bilgim yetersiz diyenler, devamını oku...

Trafik ve Çevre Bilgisi CD

100soru cdTrafik ve Çevre Bilgisi Eğitimi sıralı konu anlatımlı hazırlanmış, video, resim ve animasyon destekli, MEB Müfredatına uygun özel olarak hazırlanmıştır, devamını oku...

Online Sınav CD

100soru cdEhliyet almak için hazırlananlar. Kitaptan okuyup anlamıyorum diyenler. M.E.B yaptığı birebir sınav soru sayısı ve zaman süreleri aynıdır. devamını oku...

Otomobil

Türkiye'nin bazı Avrupa ülkelerinden ikinci el otomobil ithal edeceği iddia edildi. Ticaret Bakanlığı Basın Müşaviri Fatih Uysan, söz konusu iddia üzerine açıklama yaptı.

Mercedes-Benz'in güncel fiyatları ne durumda? Bu içeriğimizde, sevilen otomotiv markasının sıfır araba fiyatlarına yakından bakacağız.

Engelliler için ÖTV muafiyetli araç alımında üst limitin yeniden değerleme oranı kadar yani yüzde 123 artması bekleniyordu. Beklenen karar sonunda Resmi Gazete'de yayınlandı. İşte detaylar:

Otomobil Ic TemizlikPek çoğumuz araçlarımızı temiz tutmaya özen gösteriyoruz. Peki gözle göremediğimiz kirler ne durumda? Yapılan bir araştırma, en çok bakteri bulunan bölgeleri ortaya çıkarmış.

otomatik mi manuel miODD, Ocak 2022 otomobil ve hafif ticari araç satış rakamlarını açıkladı. Açıklanan veriler, otomobil ve hafif ticari araç pazarının geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 12,8 daraldığını ortaya koydu. Geçtiğimiz ay yapılan toplam satış miktarı, 38.131 adet olarak kayıtlara geçti.

Türkiye, çok yakın bir gelecekte yeni bir otomobil satış modeli ile tanışacak gibi görünüyor. Edinilen bilgilere göre Renault'un öncülüğünde başlatılacak bu model ile araçlar fabrikalarda yenilenip kullanılmaya devam edilecek ya da yenilenmiş olarak yeni bir araç satışa sunulacak.

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni yönetmelik taslağında, taşıt ve paranın eş zamanlı olarak el değiştirmesini sağlayan elektronik sistemin kapsamının genişletilmesi ön görülüyor.

Henüz 52 bin kilometrede arabasının triger kayışının koptuğunu gören sürücü, soluğu mahkemede aldı. Yargıtay, yıllarca süren davanın sonunda kusurlu olanın sürücü değil üretici olduğuna kanaat getirdi.

Kimler Online

193 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Üye Girişi

Ziyaretçi Sayısı

Bugün 11

Dün 72

Bu Hafta 306

Bu Ay 1963

Toplam 253924

Trafik Dedektifleri

trafik dedektifleri1

Stajyer Sürücülük Nedir?

Stajyer Sürücülerin Uyması Gerekli Kurallar Nelerdir?

detaylı bilgi için tıklayınız…

Çocuklar İçin

TRT Radyo Programları

Open in new window

Forumda Son Konular

  • Görüntülenecek bir ileti yok.

Trafik Kaza Haberleri

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com