Yerli Otomobil

xsol bayrak1.jpg

xsag bayrak1.png

+ +
+ +
+ +

Trafik Eğitim CD

100trf egt cd

Trafik Personel Eğitimi, İlköğretim Öğrencileri, Bisiklet Sürücüleri Eğitimi, Otobüs, Kamyon, Servis Şoförleri Eğitimi, SRC Belgesi Eğitimi, devamını oku...

Sürücü Eğitim DVD

100dvdSürücü Kurslarında öğretmenlik yapanlar, Ehliyet almak isteyenler, Ehliyet sınavını bir seferde geçemeyenler, Trafik bilgim yetersiz diyenler, devamını oku...

Trafik ve Çevre Bilgisi CD

100soru cdTrafik ve Çevre Bilgisi Eğitimi sıralı konu anlatımlı hazırlanmış, video, resim ve animasyon destekli, MEB Müfredatına uygun özel olarak hazırlanmıştır, devamını oku...

Online Sınav CD

100soru cdEhliyet almak için hazırlananlar. Kitaptan okuyup anlamıyorum diyenler. M.E.B yaptığı birebir sınav soru sayısı ve zaman süreleri aynıdır. devamını oku...

Yerli Otomobil

toggSanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kriter dergisinin şubat sayısında Burhanettin Duran'a verdiği röportajda TOGG'un ne zaman satışa çıkacağı hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Varank'ın açıklamaları, önceki planların değişmediğini gösterdi.

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, İstanbul Sanayi Odası kasım ayı meclis toplantısında konuştu. Yerli otomobil için önce yerli tedarikçiye gidildiğini söyleyen Karakaş, 101 tedarikçi ile anlaşıldığını, bunun yüzde 75'ini n yerli olduğunu ifade etti.

Fransa merkezli bir Türk firma, yerli otomobil için QR kodlu plaka oluşturdu. Bu hizmeti ülke genelindeki tüm araçlar için de yapabi leceğini söyleyen şirket yetkilisi, QR kod içerisinde aracın tüm bilgilerinin yer aldığını, bu sayede özellikle de emniyet güçlerinin işlerinin kolaylaşacağını ifade etti.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, pek çok alanda kullanımı olan kenevir üzerinde araştırma yaptıklarını, yerli otomobil bataryasında kenevirden faydalanacaklarını açıkladı. Ekimler yapıldı, çalışmalar başladı.

Bu yılın başında yerli otomobilin motoru için Bosch ile anlaşma imzalandığı açıklanmış ve bu durum fazlasıyla eleştirilmişti. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, neden böyle bir tercih yaptıklarını açıkladı.

Yerli otomobil için çalışmalar uzun zamandır devam ederken, TOGG CEO'su Gürcan Karakaş merak edilenlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

togg1Türkiye'nin merakla beklediği yerli otomobilin üretileceği arazide, Cumhurbaşkanı'nın da katılımıyla temel atma töreni başladı. Toplamda 22 milyar TL'ye mal olacağı ön görülen üretim tesisinde, 4 bin kişiye istihdam sağlanacak.

2022 yılında piyasaya çıkması beklenen Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilecek yerli otomobil, yollara çıkmadan önce polis otomobili maketi olarak işlev görmeye başladı. Çalışma, Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü tarafından yapıldı.

Kimler Online

200 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Üye Girişi

Ziyaretçi Sayısı

Bugün 68

Dün 79

Bu Hafta 249

Bu Ay 68

Toplam 256664

Trafik Dedektifleri

trafik dedektifleri1

Stajyer Sürücülük Nedir?

Stajyer Sürücülerin Uyması Gerekli Kurallar Nelerdir?

detaylı bilgi için tıklayınız…

Çocuklar İçin

TRT Radyo Programları

Open in new window

Forumda Son Konular

  • Görüntülenecek bir ileti yok.

Trafik Kaza Haberleri

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com